De ce m-am zbatut sa ajung la Future of Media

future of media future of media facebook.com

Da, m-am zbatut, pentru ca m-am inscris si cica nu aveau loc si pentru mine la Future of Media :))

Dar am facut in asa fel incat Luminita sa ma ia pe langa ea la event. Si nu m-am inselat deloc in dorinta de a ajunge. Nu prea vreau sa dezvalui ideile spuse acolo, pentru ca vreau sa ma folosesc de cateva. Dar ideile au fost foarte bune, informatiile utile, iar speakerii avizati si super dandy, relaxati. 

M-am gasit cu oameni misto, am facut legaturi noi si am invatat lucrurile pe care aici, in Ploiesti, nu le auzi. Nu pot sa nu fac o micro comparatie intre eventul de azi, unde am fost enspe bloggeri, si blogmeetul nostru prahovean, de saptamana trecuta. E fix cum le ziceam oamenilor, sambata: noi, aici, nu facem nimic; nu invatam nimic; nu plecam mai destepti de la un meet, doar avem noi discutii la activ, despre blogging sau nu.

Daca a meritat sa merg pana acolo, pe ploaia de azi? Sa ma trezesc la 6:00? Nici n-aveam alarma pe telefon setata la ora aia... Clar a meritat! Oamenii aia vin din agentii bune, de la siteuri de renume si livreaza informatii utile. Chiar am aflat care este the future of media, in 2015: proportiile nu se schimba mult. Nu ne lepadam de tv, presa scrisa, posturi de stiri, dar cresterea onlineului, cu content de calitate, e in mainile noastre. Pe mine chiar m-au trezit putin la realitate. Si asta era motivul pentru care voiam sa merg: sa aflu directii, ponturi si sa mi se dea un şpiţ in fund, practic. 

LIKE me.

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top