N-am cuvinte pentru titlu

Gloria Jean's Coffes Ploiesti Gloria Jean's Coffes Ploiesti bogdanstoica.ro

Serios, nu prea stiu sa scriu nici textul, d-apai sa pun si titlu...

Astazi am strans peste 1.000 euro in actiunea caritabila de la Gloria Jean's Coffees Ploiesti, desi eu ma asteptam la 2.000, 3.000 lei. A fost efortul a 10 bloggeri, cinci barista, managerul cafeneleie, Asociatia de Sprijin a Romanilor, dar, mai ales, a oamenilor care au baut cafele de 100 sau 200 lei.

N-am stat sa ma holbez la cat doneaza lumea, dar la o faza era sa pic din picioare. Vede Fido o doamna pe care o cunoaste si ii spune oferta zilei, "fresh de portocale, la 200 lei". La misto, efectiv, pentru a intari ideea ca nu avem tarife fixe astazi, ci fiecare doneaza cat vrea. Scoate doamna doua hartii de 100 lei si spune "nu vreau fresh, da-mi o cafea". Apoi ne-a spus ca azi a mai donat 5.000 lei pentru un copil bolnav de leucemie, iar maine merge cu daruri la o familie din Bereasca. Sincer, eu m-am blocat. Imi venea sa ma intind peste bar si sa o pup.

Pe langa reprezentantii unor companii din Ploiesti (Cartrans, Rad Proauto, Start Gym, Arceda Clinic, Kaproni, Rineea Clean), donatii semnificative au facut si persoanele fizice. Sa faci tipsuri de 1.000 lei intr-o cafenea din Ploiesti, in 12 ore, mi se pare absolut impresionant!

Va multumesc tuturor pentru ca nu m-ati facut de ras. Pentru ca n-am organizat degeaba toata treaba, pentru suma de 2.000 lei. Pentru ca ati intrat in bar si ati promovat evenimentul. Pentru ca ati donat sau ati platit produsele, pur si simplu. Pentru ca m-ati lasat sa va recomand bauturi si sa va servesc prajiturile. Pentru ca ati fost oameni si pentru ca le punem mancare pe masa altor oameni de Craciun, ii imbracam si ii bucuram. Noi ne bucuram la un iPhone 5 sau la o geanta Hermes, ei se bucura la o bomboana si mananca portocalele muscand din coaja...

De abia astept sa merg la cumparaturi pentru ei, sa le duc cadourile, impreuna cu toti cei implicati si sa va cheltui banii!

LIKE me. 

 

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top