Back to the Future of Media

future of media future of media facebook.com

Foarte greu mi-a fost sa ma urnesc sa mai scriu ceva, si foarte greu o sa-mi misc fundul in Bucuresti.

Dar, pentru ca am fost si anul trecut, la a doua editie Future of Media, nici n-am stat pe ganduri cand a venit vorba de inscriere ca blogger acreditat. Practic, incerc un procedeu de relansare a activitatii, iar Manafu e baiat de treaba si a inteles; nu se supara ca n-am mai scris, cat timp vreau sa scriu si sa invat. Tin minte ca anul trecut chiar am simtit un boost in urma conferintei, unde vazusem asa multi oameni misto, din domenii diverse, veniti sa afle sau sa povesteasca de cele mai noi tendinte in media, advertising, online, marketing etc.

Asa e si anul asta! Pe 26 noiembrie, la Crowne Plaza Hotel, se strang iar oameni competenti din domeniile de mai sus si ne invata pe noi una-alta. Poate cele mai sonore nume (pentru mine, cel putin) sunt: Orlando Nicoara, George Buhnici, Lucian Mandruta, George Zafiu, Cristina Bazavan, dar foarte bine suna si reprezentantii unor mari companii si agentii, precum Vodafone, Bitdefender, McCann, Graffiti BBDO and so on (foto cu speakerii gasiti below).

Asa ca joi ma voi trezi la o ora pe care n-am mai vazut-o de mult, ma urc in masina, ca o lady, (stau in traficul de dimineata de la intrarea in Bucuresti) si schimb aerul de birou cu cel de conferinta. It should be very fun and educating! Iar pentru cei neiscrisi, nedeplasabili, nemotivati de la job, va exista un link pentru live streaming de la eveniment si pagina de Facebook va fi constant alimentata. Pentru iubitorii twitter - cautati #futureofmedia.

Ne vedem acolo, da? :)

LIKE me!

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top