Ti-ai asortat camasa roz cu a lui? Fugi!

barbat camasa roz barbat camasa roz pinterest.com

Eram in seara asta la o cafenea cand mi-au picat ochii pe doua camasi roz. Nu, nu pe doua tipe diferite...

Acelasi lache care-si face veacul in cafeneaua aia, cu telefonul sau cate o carte in mana. Pare "super" profi si muncitor baiatul ala, chiar sunt curioasa ce lucreaza. Plictisita sa-l vad aproape zilnic, nu l-am bagat in seama pana n-a aparut o gagica langa el. Isi da haina jos si observ ca e imbracata intr-o camasa roz. La fel ca el, acum realizez.

Bai, cand s-au terminat culorile de baieti si ati trecut la alea de fete? Cand vi se termina samponul cu sclipici il luati pe al ei? Daca va iese un cos, va dati cu putin anticearcan de la ea? Sunteti super afectati daca vi se rupe o unghie si dati fuga la manichiura?

Stiti sa bateti un cui prin casa, oriunde, chiar si intr-un perete? Puneti mana sa schimbati un bec, sau chemati electricianul, ca e periculos cu curentul electric?

Da, stilul vestimentar masculin pe o femeie se potriveste, dar un barbat efeminat nu e sexy. Chiar credeti ca ne uitam la voi si ne spunem in gand: "Ce i-as desface nasturii aia magenta de la camasa si i-as cauta restul de tonuri de roz..."? Nici nu mai conteaza cat de fit, hot, manly aratati la corp si ce pare ca ascundeti pe sub haine, ne cam piere interesul instant. Serios, nu mai purtati roz if you wanna fuck a real woman!

LIKE me!

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top